Blijf in balans met
TOM Rotterdam

Vallen blijkt een van de grootste problemen en risico’s voor 65-plussers. Erg vervelend, want de gevolgen van een val kunnen u enorm beperken.

TOM Rotterdam biedt 65-plussers een totaalpakket aan ondersteuning en voorlichting om de kans op vallen te verkleinen. Deze ondersteuning wordt gegeven door fysiotherapeuten en diëtisten uit Het Lage Land.

Thuis Onbezorgd Mobiel

De meeste Nederlanders willen het liefst zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Gewoon de dagelijkse dingen blijven doen, zoals de boodschappen of een bezoek aan familie. Dit kan soms lastig zijn, bijvoorbeeld als u merkt dat uw balans of coördinatie achteruit gaat.


TOM Rotterdam (Thuis Onbezorgd Mobiel) heeft als doel uw spierkracht, coördinatie en balans te verbeteren, waardoor het risico op vallen afneemt.

TOM Rotterdam
start in Het Lage Land

Als deelnemer volgt u, in een vast groepje van maximaal 12 personen, een beweeg- en balanstraining. Ook krijgt u persoonlijk voedingsadvies. Als u wilt, kunt u voor of na de training een lekker kopje koffie of thee drinken.

Aanmelden

U kunt zich niet meer aanmelden voor TOM Rotterdam. Heeft u toch zin om samen met anderen te bewegen of te eten? Dan kunt u zich opgeven voor activiteiten die in het Huis van de Wijk worden aangeboden.

Door een minder goed eetpatroon kunt u zich minder vitaal voelen en minder actief zijn dan u zou willen. Met het juiste voedingsadvies kunt u weer vitaler en actiever worden. Wilt u meer weten over gezond eten of wilt u graag voedingsadvies van een diëtist? Dan kunt u contact opnemen met diëtistenpraktijk HRC.

Door deel te nemen aan TOM Rotterdam verbetert u uw spierkracht en coördinatie en blijft u (langer) zelfstandig. U krijgt de kans om kosteloos mee te doen aan TOM Rotterdam.
Wel vragen wij van u dat u gemotiveerd en enthousiast bent, en deelneemt aan alle onderdelen.

info@buurtwerk.nl

Buurtwerk 06-20 83 24 07
(tussen 10.00 en 12.00 uur)